fredag 4. mai 2012

Droplets on spiderwebs.


Når høsttåken kommer snikende, lar jeg meg ikke be to ganger før jeg drar ut på fotosafari. Noe av det morsomste jeg vet å ta bilder av, er duggdråper i spindelvev. Et tips om det ikke er tåke ute, kan være å ta med en sprayflaske, og spindelvev skjuler seg overalt.

Her er et knippe bilder jeg har tatt ved flere anledninger.


 


8 kommentarer:

 1. Oioioi! Noe så hinsides vakkert :O

  SvarSlett
 2. Kunst! Kunne godt hatt noen av disse på veggene hjemme...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi :D
   Hadde det ikke vært for at jeg hadde kronisk innstilt kameraet på ISO 400, så ville det ikke vært så mye støy... hadde jo i utgangspunktet veldig godt fotolys... ergelig men sånn er livet :/

   Føler meg skikkelig dust for at jeg brukte så lang tid på å finne ut av hvordan kameraet mitt funker! Går bare og venter på at speilet skal ryke nå, begynner vel å bli en del 10k eksponeringer.. Hørte med Japanphoto, og de sa at i snitt tåler kameraet 130K eksponeringer før noe inni speilet ryker, så we'll just wait and see.
   Aner ikke hvor mange eksponeringer kameraet mitt har vært utsatt for, men det skal jeg prøve å finne ut av :/

   Gleder meg til tirsdag <3

   Slett
 3. Oh, det har jeg faktisk aldri tenkt på... Altså det med eksponeringa. Tror kanskje kameraet mitt har fått gjennomgått en del, men det funker helt greit enda :p
  Har egentlig sykt lyst på et nytt, med litt større skjerm og flere funksjoner så man slipper å bearbeide så mye i photoshop.

  Noen bilder synes jeg er fine når det er litt støy, merka det ikke på de du har lagt ut her i alle fall. Men alltid greit å ha peiling på bl.a ISO og blender, blir jo artigere å eksperimentere med forskjellig lyssetting etc da.

  Gleder meg også masse til tirsdag, håper bare været er med oss..! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig med deg! Enkelte bilder blir finere med støy, det skaper jo et helt annet bilde!
   Jeg har og lyst på et nytt kamera, men bare kamerahuset da vel og merke.. har ikke lyst på enda et 18 - 55 mm (!)
   Sikler litt på 550D, er ikke så keen på 600D pga. den vridbare skjermen.. hadde vært litt greit med flere MP slik at om jeg en dag skal få lyst til å printe ut bildene mine i storformat.. er vel 8 MP på 350D om jeg ikke tar feil? En annen ting er at seriebilder p-s er ganske så forbedret på de nyere modellene.

   Krysser fingrene for tirsdag <3
   Du skulle opprettet din egen fotoblogg du også :D hihi

   Slett
 4. Åå, her var det mye flott! <3

  SvarSlett